Συνέχεια διαβούλευσης για τη Στρατηγική ΟΧΕ Πύργου - Ήλιδας - Αρχ. Ολυμπίας

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Οι Δήμοι Πύργου, Ήλιδας και Αρχαίας Ολυμπίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζουν τη διαδικασία της Διαβούλευσης για την εκπόνηση της Στρατηγικής Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων της περιοχής αυτής. Για όλους τους φορείς αποτελεί προτεραιότητα η συμμετοχή των πολιτών και φορέων στο σχηματισμό και υλοποίηση του αναπτυξιακού οράματος της περιοχής για τα επόμενα χρόνια.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς μπορούν να διαβάσουν το συνημμένο "Σχέδιο Στρατηγικής" και να συμμετέχουν στη διαμόρφωσή του με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
  • Μέσω της φόρμας στην ενότητα διαβούλευσης της ιστοσελίδας του έργου: https://oxe-pia.gr 

Το τελικό σχέδιο της Στρατηγικής OXE Πύργου, Ήλιδας και Αρχαίας Ολυμπίας θα συνταχθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τις υπηρεσίες των Δήμων, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια, επισημάνσεις και προτάσεις των πολιτών και φορέων, όπως αυτά θα υποβληθούν κατά τη φάση της διαβούλευσης.

Το έργο εκπόνησης της Στρατηγικής της Στρατηγικής OXE Πύργου, Ήλιδας και Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-20» (Άξονας Προτεραιότητας «Τεχνική Βοήθεια ΕΤΠΑ», Κωδικός ΟΠΣ: 5217207).

Συνημμένα: Σχέδιο Στρατηγικής


2024 © Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Developed by Data Consultants | Powered by Aplikko