Έναρξη διαβούλευσης για τη Στρατηγική ΟΧΕ Πύργου - Ήλιδας - Αρχ. Ολυμπίας

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Οι Δήμοι Πύργου, Ήλιδας και Αρχαίας Ολυμπίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εκκινούν τη διαδικασία της Διαβούλευσης για την εκπόνηση της Στρατηγικής Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων της περιοχής αυτής. Για όλους του φορείς αποτελεί προτεραιότητα η συμμετοχή των πολιτών και φορέων στο σχηματισμό και υλοποίηση του αναπτυξιακού οράματος της περιοχής για τα επόμενα χρόνια.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς μπορούν να συμμετέχουν στη διαμόρφωση ενός σχεδίου που θα συμβάλει στην ώθηση της τοπικής οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις  από τις 30 Αυγούστου 2023 μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου 2023 με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
  • Με συμμετοχή στις εκδηλώσεις διαβούλευσης που θα λάβουν χώρα (θα προηγείται έγκαιρη ενημέρωση).
  • Μέσω της πλατφόρμας διαβούλευσης του έργου, όπου έχουν αναρτηθεί χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη φύση και τη στόχευση μιας Στρατηγικής Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων: https://oxe-pia.gr 

Το τελικό σχέδιο της Στρατηγικής OXE Πύργου, Ήλιδας και Αρχαίας Ολυμπίας θα συνταχθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τις υπηρεσίες των Δήμων, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια, επισημάνσεις και προτάσεις των πολιτών και φορέων, όπως αυτά θα υποβληθούν κατά τη φάση της διαβούλευσης.

Το έργο εκπόνησης της Στρατηγικής της Στρατηγικής OXE Πύργου, Ήλιδας και Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-20» (Άξονας Προτεραιότητας «Τεχνική Βοήθεια ΕΤΠΑ», Κωδικός ΟΠΣ: 5217207).


2024 © Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Developed by Data Consultants | Powered by Aplikko